Cizre'de öğrenci servisi kaza yaptı: 15 yaralı

Cizre'de öğrenci servisi kaza yaptı: 15 yaralı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde öğrencileri taşıyan servis aracı ile kamyonetin çarpışması sonucu 14'ü öğrenci 15 kişi yaralandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bu sabah saat 07.10 sularında öğrenci servisi ile hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu bir kaza meydana geldi. Olay, Cizre ilçe girişinde bulunan köprü üzerinde gerçekleşti. Öğrenci servisi, Cizre'ye doğru ilerlerken, Silopi yolundan gelen Halil Zeybek yönetimindeki 21 ADK 056 plakalı Ford marka hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Kazada, öğrenci servisinde bulunan öğrenciler ve servis şoförü Sinan Sevgi yaralandılar.

Olayın bildirilmesi üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne çok sayıda sağlık ve emniyet ekibi yönlendirildi. Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştıklarında yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, ardından Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler. Yaralı öğrenciler ve servis şoförü tedavi altına alındı.

Şırnak Valisi Cevdet Atay, kazanın ardından Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ile birlikte Cizre Devlet Hastanesi'ne giderek, yaralı öğrencilerin durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Daha sonra Vali Atay, müşahede altında olan öğrencilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Cizre'de öğrenci servisi kaza yaptı: 15 yaralı

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.