HGC'den İl Genel Meclisi yönetimine ziyaret

HGC'den İl Genel Meclisi yönetimine ziyaret

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Hakkari İl Genel Meclisi Eş Başkanları ve Meclis üyelerini ziyaret etti.

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan ve beraberindeki yönetim, yerel seçimlerde Hakkari İl Genel Meclisi Eş başkanlığına seçilen Feyaz Dara ve Asiye Akgül ile yeni meclis üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek meclisin çalışmaları hakkında bilgi veren Eş Başkan Feyyaz Dara, kırsal kesimde yaşayan insanların temel geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, "Köylerdeki sulama sorununa çözüm bulmak ve yayla yollarının açılmasını sağlamak gibi önemli önceliklerimiz var. Hakkari İl Genel Meclisi hizmet meclisi olarak görev yapacaktır. Her kesime eşit şekilde hizmet götüreceğiz. Basın mensuplarından da bu anlamda destek bekliyoruz" dedi.

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan ise yeni seçilen İl Genel Meclisi eş başkanları Asiye Akgöl ve Feyaz Dara ile yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, gazeteciler ile meclis üyelerinin yeni dönem çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapmasının ardından son buldu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.