Şırnak'ta 3 milyon liralık kaçak ilaç yakalandı

Şırnak'ta 3 milyon liralık kaçak ilaç yakalandı

Şırnak'ta ilaç kaçakçılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, halk sağlığını ve hayatını tehlikeye atan ilaç kaçakçılarına yönelik eş zamanlı bir operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 3 milyon TL değerinde kaçak ilaç ele geçirilirken, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Operasyon kapsamında, Şırnak'ta ilaç kaçakçılığı yapan organizatörlere yönelik ekipler tarafından operasyon düzenlendi. Teknik takip ve incelemelerin ardından 2 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda, piyasaya sürülmeye hazır 3 milyon TL değerinde çok sayıda kaçak ilaç ele geçirildi. Ele geçirilen ilaçlar arasında iltihap, anestezi, romatizma, diyabet, kalp, epilepsi, tansiyon, insülin, kan sulandırıcı, vitamin, bağışıklık sistemi onarma, troid, sinir sistemi, enfeksiyon, şeker, bağırsak, sara, kan basıncı dengeleyici, organ onarıcı, kemik, prostat, mide ilaçları bulunmaktadır.

Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.