Yüksekova'daki düğün fotoğrafçılarından ortak karar

Yüksekova'daki düğün fotoğrafçılarından ortak karar

Yüksekova’da düğün sektöründe çekim yapan fotoğrafçılar ve kameramanlar ortak karar alarak gelin damat kuaför çıkışlarına gitmeyeceklerini açıkladı.

Yüksekova'daki düğün fotoğrafçıları, gelin ve damatların kuaför çıkışlarının zamanında gerçekleşmediğini ve bu durumun düğün çekimlerini olumsuz etkilediğini belirterek ortak bir karar aldılar. Prodüksiyon ekipleri artık kuaför çıkışlarına gitmeme kararı aldılar çünkü saatlerce beklemenin çekimlerini olumsuz etkilediğini düşünüyorlar.

Ortak açıklama şöyle:

"Değerli müşterilerimiz, Yüksekova'daki prodüksiyon ekipleri olarak, bundan sonra düğün çekimlerinde gelin veya damatın kuaförden çıkış anına eşlik etmeyeceğimizi duyurmak istiyoruz. Bu kararımızın sebebi, gelinlerin beklenen saatlerde kuaförden çıkmamasının çekim akışını ve motivasyonumuzu olumsuz etkilemesidir. En iyi hizmeti sunmak adına bu değişikliği yapma kararı aldık. Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz."

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.