Cumhurbaşkanı Erdoğan: Coğrafyamızda kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Coğrafyamızda kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz

Erdoğan, "Her fırsatta ifade ettiğim gibi biz, coğrafyamızda çatışma, kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu'nu kabul etti. Burada yaptığı açıklamada, MÜSİAD'ın Türk ekonomisi ve demokrasisine önemli katkılar sağladığını belirtti. Ayrıca, MÜSİAD'ın depremler gibi felaket durumlarında da millete destek verdiğini vurguladı.

Erdoğan, Türkiye'nin son zamanlarda yaşadığı seçim maratonunun milleti ve ekonomiyi zorladığını ifade ederek, artık seçim gündeminin geride kaldığını ve Türkiye'nin önünde seçimsiz bir süreç olduğunu dile getirdi. Bu süreçte ekonomideki sıkıntıları çözmeye odaklanacaklarını belirtti.

Ayrıca, Türkiye'nin İsrail ile ticareti durdurma kararını açıklarken, bu kararın amacının Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamak olduğunu dile getirdi. Bu hamlenin, Gazze'deki insanlara destek olmak ve insani yardımları artırmak amacıyla yapıldığını söyledi.

Erdoğan, Türkiye'nin bölgesinde çatışma ve kan görmek istemediğini vurgulayarak, Türkiye'nin bütün inançlarının barış, refah ve istikrar içinde yaşamak olduğunu belirtti.

Son olarak, Türkiye'nin ekonomide, istihdamda ve diğer alanlarda güçlenerek çıkacağına inandığını ve MÜSİAD'ın bu süreçte destek vermesini beklediğini ifade etti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.