DAP 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı: Hakkari'deki kamu kurum ve kuruluşları da başvurabilecek

DAP 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı: Hakkari'deki kamu kurum ve kuruluşları da başvurabilecek

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, 2025 yılı yatırım programında yer alacak projeler için teklif çağrısına çıktı.

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, 2025 yılı yatırım programı için projeler için teklif çağrısında bulundu. Bu çağrı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından oluşturulan ELİS adlı proje kabulü ve izlenmesine ilişkin çevrimiçi bir sistem üzerinden yapılacak.

DAP İdaresi tarafından yapılan açıklamada, başvuruların 10 Mayıs 2024 tarihinden başlayacağı ve son başvuru tarihinin 3 Haziran 2024 mesai saati bitimine kadar olduğu belirtildi. Ayrıca, başvuruların sistem üzerinden yapılması gerektiği ve sistem dışında yapılan başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı vurgulandı.

iha-20240509aw200237-1.jpg

Başvuruların nasıl yapılabileceğine dair bilgiler ile sistem kullanımı ve proje girişleri ile ilgili dokümanlar DAP İdaresi'nin resmi web sitesinde (https://www.dap.gov.tr) yer alıyor. Başvurular için e-devlet şifresiyle giriş yapılacağı belirtildi.

Bu teklif çağrısına, Doğu Anadolu Projesi'nin sorumluluk alanında bulunan iller (Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Sivas, Tunceli, Van) ve ilçelerin kamu kurum ve kuruluşlarının başvurabileceği ifade edildi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.